Era o reclama cu un burete de vase care se plimba pe o farfurie curata invirtindu-se cu mecanism de ceas. Si se spunea, e de 5 ori mai rezistent, sau de 10 ori, sau… adica e de multe ori mai rezistent ca un burete de vase obisnuit. Bun…. sa il luam.

Pe de alta parte era o reclama cu o gospodina care se strimba la mirosul unui burete de vase…. o fi fost cel din reclama anterioara, cel care dureaza de nu stiu cite ori mai mult… dupa aia se strimba si la masina de spalat… cred ca se strimba la orice, dar nu asta conteaza…

Ba se mai spunea ca buretele de vase stringe in sinea lui de burete cele mai multe mizerii, microbi, sau alte minuni daunatoare. Deci intrebarea e, sa il luam pe cel care tine de nu stiu cite ori mai mult, iar in acest timp de viata mai mare sa avem ne-sansa acumularii mai multor minuni daunatoare in sinea bueretlui? Sau sa luam din buretii aia la care nu se face reclama, dar costa pret acceptabil, pe care sa ii schimbam des, actunci cind consideram ca s-au acumulat destule minuni daunatoare?

Mai era o reclama la…. mopuri minune, care se spala singure, care se storc singure, care…. apai si cu mopul asta, tot aceeasi apa mizera o folosesti ca sa termini o camera sau casa, si plimbi mizeria din loc in loc, dar zici ca ai facut curat. Asa e cu mopurile, plimba mizeria din apa in toate locurile…. apai mai e cineva care sa stea sa spele cu cirpa pe jos, si din cind in cind sa o spele la chiuveta, si apoi sa continue cu spalatul pe jos, folosind aceeasi apa din galeata cu detergent, care insa ramine curata in acest al doilea caz? Din punct de vedere igienic, mopul nu e solutia buna, e doar comoditate. Dar asa e lumea actuala, comoditate, chiar daca nu e buna pentru sanatate.

Reclame