Cam asa e si cu ochisorii…. Asta e testat, verificat. Daca ai cazut in plasa sa iti pui ochelari nu mai scapi niciodata de ei, in mod natural… artificial, poate.

Ochiul se leneveste, in loc sa se adapteze, si sa se forteze sa vada si creierul sa interpreteze, ajunge de nu mai are chef sa se sforteze. Se leneveste, si te trezesti ca peste 1 an iti cresc dioptriile, si ca fara ochelari nu mai vezi deloc, ce sa mai zici ca ai vedea scrisul de purici de pe produse… (e scris de purici, caci, daca ar fi scrisul mai mare, puricii nu ar vedea sa citeasca, deci trebuie sa fie scris cit mai mic pe produse, si ajungi de le iei pe pipaite).

Ai nevoie de ochelari ca sa vezi perfect…? Daca nu ai vreun job unde sa iti trebuiasca vedere perfecta, atunci, poti lasa ochiul liber de ochelari. Ca isi revine el, si vei fi uimit ca vederea chiar se va imbunatati, nu imediat, nu peste noapte, ci in decurs de ani. Dar nu se va degrada vederea, ci se va imbunatati, numai sa dai ocazie ochiului sa nu se leneveasca.

Reclame